Matplan

Som sockerberoende har vi en benågenhet att övertänka saker, att överanalysera maten. Ibland tittar jag avundsjukt på "normisarna" - de som äter när de är hungriga och slutar när de är mätta. Tänk om man kunde vara sån?
 
Ibland skrämmer det mig hur mycket tid man lagt på att älta maten - så bra tid att lägga på andra, vettiga saker istället. Det är därför en matplan är number 1 verktyg för oss sockerberoende. Du fyller i ett svarsformulär där jag sedan tar fram mått på protein, fett och grönsaker samt strukturerade tidpunkter som är optimalt för dig att äta. Givetvis anpassas det till dina mål, om du vill gå ner i vikt eller dylikt. Du slipper fundera så mycket på maten och du får en helt ny ro i kroppen. De första 6 månaderna av min sockerfrihet var jag slavisk när det gällde min matplan och det gav en sinnesro som är svårslagen.
 
Om du vill att jag tar en fram en anpassad matplan för dig så mailar du mig på LCHFingenjoren@outlook.com och det kostar 1495 - avbetalning är såklart helt okej!
 
KÖSS
 
 
1
Anonym

När jag var i sockerträsket åt jag när jag var hungrig och slutade när jag var mätt. Alla har inte översättningsproblematik.