Omega 3

Detta är ett samarbete med Bodystore och innehåller annonslänkar
 
Omega 3 är så himla viktigt för kroppen och hjärnan. Dels behöver vi det för minne och koncentation, dels behöver vi det för att väga upp mot det inflammatoriska omega 6 som finns i vår kost - som leder till ökad risk för hjärt- & kärlsjukdom. Omega 3 verkar dessutom ha en skyddande effekt mot demenssjukdomar.
 
Jag gillar mitt omega 3 i flytande form så jag vet att det är färskt. Äter vi det i piller så kan vi ju aldrig avgöra om det är härsket och då förlorar det hela syftet. Den omega 3 jag äter smakar citron och jag tar 1 msk per dag. Efter ha varit fiskallergiker i så många år så märker jag hur jag gått från nöstan ansiktsblind till att inte alls lida av de problemen.
 
Du hittar det här (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
5
Anonym

Ursäkta att jag säger det, men har du verkligen haft alla de jättealvarliga problemen som du skriver om? Jättetråkigt om du har haft de alltså, missförstå inte, men du skriver om hur du har varit närmast döende, och jätteallergisk och att koständring och div piller har ändrat dette mirakulöst. Kosten är otroligt viktig, men jag har aldrig hört om någon som har gått från något så dramatiskt till en fantastisk status på detta sättet tidigare. Idag är det ansiktsblindhet som botats med Omega 3. Jag har ätit omega3 i 100 år och inte märkt nåååååågon skillnad. Låter väldigt som reklam för reklamens skull. Det drar ner trovärdigheten för denna bloggen. Men väldigt fint för dig om det har fungerat, men många påverkas av vad bloggare skriver, så tycker att det borde vara en mer nyanserad och vetenskaplig holdning til produktet du gör reklam för.

Effie

Jag har också varit ansiktsblind I större delen av mitt liv. Inte den allra värsta varianten, utan jag har kunnat lära mig känna igen folk jag umgåtts ofta med - familjen, nära vänner, arbetskamrater efter ett tag.
Efter några år på LCHF upptäckte jag att jag inte hade några problem ens att känna igen våra indiska konsulter.
Om det handlar om Omega3 eller andra fetter, det vill jag inte uttala mig om - men skillnad är det.

Anonym

Effie: Det är ju jättebra, men när du gör reklam för det och gör en koppling direkt till omega3 måste du veta att det är ett samband! Jag har iaf inte sett en sån forskning.

Mila

Kommer du svara på kommentarerna till ditt problematiska inlägg om din mammas veg-kost? Känns onödigt med en kommentarsfunktion om du bara skiter i alla kommentarer.

Anonym

Johodå! Det blirförst en till sidvisning för varje kommentar, sen ännu fler för alla som ska läsa kommenterarna och ännu fler igen när kommentatorerna ska kolla om någon kommenterat deras kommentar = bloggen mer attriktiv för Cellbes.