Mål 2020

Jag önskar mig inget PANG-år denna året, tvärtom vill jag att det ska vara ett lugnt och stillsamt mål där jag får vila. Jag känner att jag nådde en gräns för vad jag klarar av förra året, jag har stressat i hela mitt liv. Började jobba som 11-åring och jobbade någon helg i månaden på gymnasiet samt hela somrarna. Som ingenjörsstudent pluggade jag 100%, jobbade 75-100% och drev bloggen. När jag började jobba så gjorde jag raketkarriär och blev inom ett år avdelningschef. 2018-19 satt jag ovanpå det som VD för 2 små bolag, höll sockerkurser, pluggade 50%, byggde hus och drev mina sociala medier. Tillslut imploderade allt och jag bytte jobb. 
 
Jag önskar mig inget annat än ett lugnt år. Ett år med lugn i maten, full koncentration på mitt nya jobb och en fritid med lugn och ro. Jag vill läka min hjärna och kropp efter att ha pushat den för hårt i för många år. Jag vill ha friska binjurar så jag kan fasta igen och motivation och driv när jag vaknar på morgonen. Jag vill hitta tillbaka. I år så spenderar vi sommaren i Grekland och jag kommer maxa all semester tillskillnad från mitt förra jobb där jag knappt tog ut någon. Jag tror jag gör ett bättre jobb då - om man är utvilad och klartänkt.
 
Mitt 2020:
 
- Vila och återhämtning
- Hemmamys och relationer
- Lugn i maten med stabil matplan
- Ledig så mycket som möjligt
- Träning och hälsa
 
Hur vill du att ditt 2020 ser ut?
 
KÖSS
 
 
5
Anonym

Låter underbart❤

Isabelle

Låter underbart❤

Isabelle

Låter underbart❤

Elin

Jag vill hitta harmoni, lugn och ro i själen och balans i tillvaron med mat och träning och inte som nu svart/vitt med ångest oro, hetsätning och kompensationsträna som tvång en sund inställning till livet mao

Svar: underbart! Hejja dig <3
My Westerdahl

Anonym

Det är du väl värd!❤

Svar: <3
My Westerdahl