Sug = känslor

När vi tänker på sug så tänker vi ofta på den där fasansfulla känslan av att MÅSTE HA NÅGOT NU! Känner du igen dig? Att få ett sug är ett ganska milt och mjäkigt ord för den upplevelsen. Snarare att känna en inre smärta. 
 
Men att känna ett så starkt sug är bara sista stationen på en skala - den första är att gå in i obehagliga känslor som HARM och rädslor. Att störa sig på någon eller vara rädd för något skapar oreda i vårt inre och tillslut skapar det sug! Så vi behöver ta hand om det redan där - att dela och inverntera alla former av jobbiga känslor.
 
Om vi låter dem slå fäste och ta rot så kommer vi att oundvikligen äta på dem. Så det viktigaste är att identifiera att vi bär på dem, titta på dem i ljuset och gärna dela dem med någon annan - det är så vi blir fria från sug!
 
KÖSS
 
 
1
Hanna Karlsson

Alltså det här är så sant. Känslor triggar sug! Jag har haft en tuff vecka, jobbångesten är total och suget kommer som ett brev på posten. Efter fyra månader med keto så är jag inte sugen på godis. Men däremot nocco. "Jag känner mig så nedstämd idag så då kan jag ta en nocco." Jag hittar anledningar till att upprätthålla suget och beroendet.

Svar: känner så igen mig, man vill liksom unna sig pga att det är "synd om en" Kram!
My Westerdahl