Att vara lite jävla lycklig

Jag vet att jag startade denna bloggen som en viktnedgångsblogg, det var 2013 när jag hade tappat -65 kilo och ville bjuda in er till nästa del av resan. Som ung och nyfiken så var jag indoktrinerad i ju smalare man är, desto mer lyckad och lycklig. Idag vet jag gudskelov bättre!
 
Jag har provat på att äta enligt alla möjliga varianter inom ramen för lowcarb/highfat och fått både bra och sämre resultat. Jag har även periodiskt fastat i 6 års tid. Någonstans i min vikthets blev jag satt i klimakteriet hormonellt som ett behandlingsled av vården på grund av min PCOS. Efter det, i kombo med mitt nyfikna undersökande, har min kropp trasats sönder, förbränningen körd i botten, mättnadshormonet leptin och CCK mattats av och kroppen lagt på sig vikt. Utan varesig onyttig mat, läsk eller alkohol i omlopp. 
 
Och nu orkar jag inte! Jag bah skiter i ALLT! Jag äter såklart lowcarb - men 3 gånger per dag och mätt varje gång. Jag har inte gått ner men viktuppgången har avstannat. Äntligen. Och min omgivning älskar det - både från maken, föräldrarna och mina gamla kollegor. Alla ger samma feedback, att jag har glow, full med energi och är så mycket härligare att hänga med.
 
Jag tänker att det får ta sin tid, det viktigaste är att älska livet - resten kommer sen!
 
Nu släpper jag taget och litar på att jag kommer få rätt hjälp när jag behöver det och att det kommer reda ut sig såfort min kropp blir trygg.
 
KÖSS
 
 
4
Anonym

Klokt lycka till 💕

Svar: KRAM <3
My Westerdahl

monica

Att äta alltför ensidigt måste vara deprimerande! Finns det ingen mat med leptin, serotonin etc.

Svar: så kan det vara :D <3 KRAM!
My Westerdahl

Anonym

Oj.. Hoppas att du kan hålla i detta och sluta leta/stressa med mat och vikt. Du förtjänar det! Kram!!

Svar: TACK!!! Hoppas jag också! KRAM!
My Westerdahl

Carro

Önskar så att du haft tjänsten stilhjälp också. Älskar dina kläder men vågar inte ha den typen av kläder själv då det är så långt från min vanliga garderob och funderar mycket på folks reaktion... Att handla kläder med dig hade varit så kul!!

Svar: hahah va du är söt! När virus-hetsen lagt sig så drar vi och shoppar ;)
My Westerdahl