Resultat

Förra veckan skrev jag ett inlägg om hur jag äter nu där jag samlade mina kunskaper kring kroppen och vilka krav jag ställer på min kost. Det är lite roligt det där, vi brukar tänka tvärtom. Vad DIETEN stället för krav på oss - så jag i självsnällhetens ära vände på det och formulerade en kravlista på hur jag kräver att min diet fungerar. Istället för att lyssna på alla andra väljer jag att låta min kropp tala. 
 
I och med det har jag blivit av med många matfobier - jag är inte rädd för äpplen och bananer - men min kropp blir grinig av det så jag väljer bort det. 
 
I vetenskapens namn ville jag se om mitt nya kostupplägg funkar, och till det har jag vågen - och döm min glädje när den äntligen (!!!) stod på 2kg minus! Då har jag ätit mig mätt och nöjd varje dag, men jag har utgått från forskning samt personliga krav på kostupplägg. Ingenting har fungerat rätt av, varken carnevore, ALP, LCHF eller något annat. Detta verkar vara grejen. Att ha ett lågt blodsocker 90% av tiden för att få en normal blodsockerhöjning på kvällen. 
 
Detta är bara korttidseffekt, men efter att inte gått ner ett gram på år - trots bra mat och träning - ser jag nu ljuset i tunneln. Lägg på glatt humör, hög energi och allmänt välmående - så himla tacksam!
 
Det ska bli spännande att se långtidseffekt och förhoppningsvis är jag ett steg närmre svaret på hur vi lagar sönderbantade kroppar!
 
KÖSS
 
 
 
1
Anna

Vad somrigt och gott det ser ut!

Svar: Kram!
My Westerdahl