LCHFloppet

Alltså jag är så mega taggad inför LCHFloppet. Därför tjötar jag så mycket om det nu på bloggen! Helt sinneslöst! Springer 3-5 gånger i veckan å allmänt hurtar mig. Det är det fruktansvärt jobbigt att springa i denna värme. Svettas vid minsta rörelse och det är riktigt svårt att spurta intervaller. Min bästa tid är 29 minuter för 5K men har inte sprungit så snabbt sedan värmen slått till. Då ligger jag mellan 40-45 min på 5k. Jag vet att jag fegar lite också, är rädd att svimma xD Så tar det säkra före det osäkra. Det viktigaste för mig är att ta mig runt. Jag har faktiskt inte kunnat springa med min enorma övervikt förän för ca 1,5 år sedan. Så att bara halvjogga är en enorm vinst för mig!
 
Jag och min Gästbloggerska Unni åker till Sthlm tillsammans! Så himla mysigt verkligen! Vi ska bo på Hotel Elite där dom har ett grymt erbjudande: 16% rabatt 22-25 aug på övernattning på deras hotell inkl. frukost och WIFI. Erbjudandet gäller alla hotell i Stockholm utan Eden Park. KlickaHÄÄÄR för att ta del av rabatten.
 
Supernajs tycker jag! Du vet väll att du får billigare gruppanmälan också? bara 649 spänn eller 249 för medlemmar! Så samla ihop en grupp på 4 å följ med å spring vettja :D