Ny krönika!

Igår hände det något helt sjukt medan jag satt och skrev krönikan för Matkärlek. För inte outa någon så vill jag bara berätta lite kort. Jag och min man fick göra HLR på en person som när ambulansen kom konstaterats vara avliden. Personen hade varit död i flera timmar. Nog det obehagligaste jag varit med om och jag har varit helt skakis efter upplevelsen. Är ändå glad att jag reagerade så rationellt och strukturerat under upplevelsen. Fick utbildning i somras på mitt jobb av Anitcimex och hade helt koll på proceduren. Fick även utrustning vid utbildningstillfället som jag alltid har med mig. Men hur mycket man övar, och hur mycket koll man tror att man har, är det helt sjukt va man reagerar när det händer IRL. Kan ju lätt säga att jag inte sovit många minuter i natt. Jag har aldrig sett en död människa innan och upplevelsen berör starkt.
 
Så krönikan denna vecka blev kanske lite hastihg och lustig. Kunde varken fokusera på skolan, jobbet ellet LCHFingenjören igår. 
 
"ör fem år sedan blev jag blixtförälskad. Allt jag stött på innan var bara korta flingar. Flingar som inte fungerade i långa loppet. Som skadade mig och bröt ner mig. Men nu, nu hade jag hittat hem. Jag hade hittat LCHF." [LÄS MER]
 

Nu har du även ett pangerbjudande på prenumeration: 3 nummer för 99 kronor eller 8 nummer för 249 kronor! ange bara koden "MYW2" Så hinner du få numret med repotaget med mig hem i brevlådan :)
LÄNK TILL ERBJUDANDET
 
KÖSS
 
 
 
 
7
Frida D

Så hemskt och sorgligt.
Var stolt över dig själv för att du gjorde allt för att försöka hjälpa en annan människa.

Svar: <333
My

monica

Död i flera timmar. Likstelhet inträtt? Hade nog tänkt till före HLR.

Svar: det är inte vår uppgift att konstatera om en annan människa är död eller inte, det är en läkares. 112 sa att vi skulle göra HLR tills ambulans kom. Snälla någon, visa lite empati.
My

Lotta

Strongt gjort, duktiga du!

AnnasLCHF

Tycker detta var ett otroligt fint bevis på civilkurage. All heder åt dig och Martin <3

en klick smör

Jag skrev ett inlägg inspirerat av din debattartikel i aftonbladet. http://www.enklicksmor.se/2015/04/halsa-ar-mer-an-vikt/

Bella

Monica, jag tycker nog att det är DU som borde tänka till lite grann i fortsättningen innan du kommenterar.

Även om personen inte gick att rädda så gjorde ni vad ni kunde, en fin insats för att hjälpa en annan människa. Det är beundransvärt!

Cissi

Håller helt med Bella i det hon skrivit ovan.

Fint gjort av er My!