Argt svar på tal

PS! Nedan släpper jag lös min arga tonåring. Ibland får man göra det också (-;
 
Detta inlägg är ett svar på tal om äckelveckan
 
Alltså VA? Ibland blir jag fan mörkrädd av kommentarer på bloggen. Jag undrar på riktigt vad för folk jag attraherar i vissa inlägg. 
 
- My, du fokuserar BARA på beroendet.
HALLÅ? Vad vet du vad jag fokuserar på?? Jag skriver ett inlägg om dagen på en blogg som handlar om LCHF och sockerberoende. WTF? Ska jag börja skriva om världspolitiken då istället? Mitt liv handlar om sååå mycket mer än LCHF och sockerberoende, men denna blogg är ju nishad på det och då väljer jag ju självklart att dela mina tankar kring de ämnena här. Annars tappar den ju relevans.
 
- My du beter dig ätstört.
Tack för hobbyanalysen. Jag har väll ALDRIG påstått att jag har en normal relation till maten? Men jag är beroende och en beroendeproblematik smittar av sig i ALLA områden i livet och tar olika uttryck och olika utlopp Läs på om beroendeproblematik innan du uttalar dig om diagnoser. Dessutom. DESSUTOM. Har jag fått behandling för ätstöring i 5 års tid. VAD HÄNDE? Jo. Det ska jag fan tala om. Jag gick upp UPP i vikt! Tillslut vägde jag 170 pannor. Enda som NÅGONSIN bitit på mig är behandling för sockerberoende. Nu är jag normalviktig. Så ta din "ätstörning" och gå någon annanstans. 
 
- My, sluta uteslut saker.
Tack för tipset. Men jag tar bara råd från legitimerade beroendespecialister. När jag inne i ett skov (ja, beroendesjukdomen går i skov- det hade du vetat om du visste vad det innebär att vara sjuk i beroendesjukdomen) så blir man ännu mer noga. När jag är inne i en bra period kan jag äta en större mängd livsmedel - så som morötter, bönor osv. När jag är riktigt sjuk så måste jag vara supernoga och utesluta allt som triggar. DETTA ÄR MIN DROG. JAG FUCKING ÄTER IHJÄL MIG OM JAG INTE ÄR NOGA! Fatta, snälla. Jag kommer aldrig bli frisk från detta. ALDRIG. Jag kommer bara vara friskare eller sjukare. En alkoholist kan sluta dricka. JAG MÅSTE ALLTID FÖRHÅLLA MIG TILL MIN DROG. FATTA HUR JÄVLA JOBBIGT DET ÄR. Fatta, snälla! 
 
Jag blir så jävla arg. Kränkt. Läs på och stötta istället för att komma med massa skit. Du behöver inte läsa bloggen. Det är fan ingen som tvingar dig till det.
 
 
49