Bryt skovet

När vi äter fel så föds en massa skuld och skam inne i oss. Vi slår på oss själva och skäms över vårt beteende. Vi säger de allra mest hemska saker till oss själva och skuldbelägger oss över öronen. Hur kan vi vara såå karaktärslösa? All ångest som byggs upp i oss själva gör att vi hanterar det med att äta ännu mer, då vi inte orkar faca ångesten. För en liten stund tar vi i flykt från verkligheten.
 
Därför är en huvudkomponent i tillfrisknande att faktiskt sluta ha ångest. Att bryta den onda spiralen av skuldbeläggande och blaiming - annars är det oerhört svårt att sluta äta. 
 
En nyckel i det är att faktiskt inse att vi är sjuka - sockerberoende är en sjukdom som vi inte har valt att få. En annan del är att berätta för en annan invigd och kunna skratta åt det. Det finns få saker som är ett sådant antidot mot skam som ett rungande skratt! Det är oerhört läkande!
 
Skratt, förlåtelse och kunskap om beroendesjukdomen - rena medicinen för att bryta skovet!
 
KÖSS
 
 
3
Effie

Oavsett om det är en sjukdom eller ej (nej, jag ifrågasätter det inte); oavsett om man är sockerberoende eller ej; så är det väl inte särskilt konstruktivt att skuldbelägga sig, och saga taskiga saker till sig själv. Du brukar ju saga att man ska vara snäll mot sig själv, behandla sig själv som sin bästa vän, och det tycker jag känns rätt.

Anna

Vet du, My. Det har betytt enormt mycket för mig att du uppmanar oss att sluta vara så taskiga mot oss själva! Vi trillar dit. Fine. Vi är inte VÄRDELÖSA människor bara därför. Vi är människor. Punkt slut.

victoria

HUR JAG HAR GJUT MIN TILLBAKA.
Jag vill dela mitt vittnesbörd med alla, jag heter Victoria Desmond från USA, efter 4 års äktenskap med min man lämnade han mig för en annan kvinna som ledde mig till frustration. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom tillbaka men ingen använde tills en gammal vän av mig berättade för en show av Dr.jaja på internet som hjälpte henne i ett liknande problem. Först tvivlade jag på det, men jag bestämde mig för att försöka göra det. Jag kontaktade doktorn (jajaspellcastertemple@gmail.com.com) han hjälpte mig att stava en stavning på min
make och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig igen. Jag kan inte sluta tacka JAJA. Kontakta den här fantastiska stavningskontrollen för några av dina problem, han kan erbjuda en varaktig lösning på alla dina problem:
(1) bryta upp och älska stavar
(2) Ta tillbaka din ex eller förlorad kärlek
(3) Avsluta skilsmässa eller skilsmässa stavning
(4) Äktenskapsroller
(5) Graviditet och stavning av barnbarn
(6) Business Spell
(7) Ta bort sjukdomen från din kroppsföring
(8) Du vill att kvinnor / män ska springa för dig
(9) Lotteri vinnande nummer
10) Du vill vara rik och berömd
11) Du vill bli befordrad på ditt kontor
Kontakta den här stora mannen via: jajaspellcastertemple@gmail.com