Sockerutmaningen 2k18 - Resistent stärkelse

Detta är en annons förN!cks och innehåller annonslänkar
 
Den sista etappen på din resa kan hjälpas med Resistent Stärkelse (RS). Vad är då RS? Jag tänker inte gå in allt för djupt på det. Är du nyfiken rekommenderar jag dig att läsa denna artikeln (LÄNK) som förklarar det väldigt bra. Men kort och gott: det är stärkelse som inte bryts ner i magsäcken eller i munnen. Det höjer därmed inte blodsockret. RS går direkt till tjocktarmen där de goda bakterierna får gott om mat. Restprodukten blir smörsyra som går rakt ut i blodet. Resultatet blir ett jämnare blodsocker, större insulinkänslighet, bättre tarmhälsa, mindre sötsug, större ork och mindre hunger. Genom att lägga till RS i kosten så har jag fått viktnedgång, brutalt minskat sötsug, större ork och bättre livskvalitet. Jag har läkt ut min IBS genom RS + probiotika (surkål) och mår allmänt fantastiskt bra. 
 
Visste du att 90% av serotoninet bildas i magen? Därför är tarmfloran så himla viktig för välbefinnandet.
 
Jag ser bönor som ett kosttillskott i min mat. Jag var jätterädd i början när jag skulle lägga till dem i kosten. Nu är jag lugn och trygg och finner ro i hur jag äter. Jag vet att de ger resultat!
 
Hur får vi då i oss resistent stärkelse? Tja, det är inte så kul alltid att äta bönor, men det finns i fler former. En populärt sätt att äta RS är genom bönpasta. Visste du att mängden RS ökar i livsmedlet om du värmer det och sedan låter det avsvalna? Många är rädda för att RS skall vara kallt, det finns en magiskt gräns tror experterna och det är vid kroppstemperatur.
 
Det som är lurigt med bönpasta är att det är viktigt att det bara är gjort på bönor - inget mer. Många av de sorter vi hittar så är det gjort på en viss andel bönor - men resten är vanligt mjöl. N!cks har en fantastisk pasta som du kan äta helt tryggt - det är bara bönor! Kalasmat för magen! N!cks har många fler produkter för dig som vill undvika socker. 
 
N!cks har också gett sig in i Sockerutmaningen 2k18 och ger dig -15% rabatt på hela sortimentet om du anger koden "sockerutmaningen2k18" fram till 31/1-18 på deras HEMSIDA (LÄNK)hemsida (LÄNK). Produkterna finns på ICA, COOP, SF Bio och hälsobutiker som Life, Bodystore.com, Apotea.se
 
Vad är #sockerutmaningen2k18? Läs mer om utmaningen HÄR (LÄNK)
 
KÖSS 
 
 
1
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}