Svaret är alltid kärlek

Du är misslyckad. Du är otillräcklig. Du kunde gjort såhär istället. Känns det igen? De uppfostrande tankarna i huvudet som aldrig tar en paus. Som alltid upprepar hur jäkla dåliga vi är. Som uppfostrar, smäller oss på fingrarna och allmänt är taskiga mot oss. Det är tankar alla människor har, men som är extra farliga för oss beroende.
 
Överallt möts vi av budskap om att viktnedgång och hälsa handlar om disciplin. Vi skall piska oss till gymmet, motstå dålig mat med vita knogar. Allt sker på bekostnad av individen. Det är du som inte räcker till, det är du som inte kan uppbåda tillräcklig karaktär.
 
Jag har provat alla vägar, jag har provat att piska mig ner i vikt och kan säga en sak - det leder bara till viktuppgång. Det funkar ett litet tag, men sedan faller man pladask på facet och börjar äta igen. 
 
Jag äter oftast på ångest - de där känslorna av otillräcklighet är rena döden för mig. När jag haft en dålig dag på jobbet eller det är någon relation som inte håller - då kommer cravingsen. Där är jag inte unik, vi är många som lider av en oförmåga att härda ut jobbiga känslor. Det är en del av att vara människa.
 
För mig är svaret kärlek. När jag känner att jag gör det allra bästa av situationen som är nu, så mår jag automatiskt bättre och suget försvinner. Att känna att jag är tillräcklig är huvudkomponenten i min hållbara viktnedgång. Att krama mig själv och övertala mig att det är OK att inte orka alltid, att inte alltid vara perfekt.
 
Svaret är ALLTID kärlek, i alla situationer - alltid!
 
KÖSS
 
 
2
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Linda

Hej! Känner igen mig i det du skriver! Att nedvärdera sig och känna sig rätt usel och misslyckad händer rätt ofta här. Nått som jag undrar är HUR man ska vända på steken? Hur gör man för att lyfta sig istället? Har du några konkreta tips?