En personlig matplan

Sedan jag blev sockerberoendeterapeut har jag sockerdetoxat över 100 personer, vilket är fantastiskt roligt och givande. Det är så många som lider helt i onödan - vi försöker oss på bantningskur efter bantningskur.
 
Nu i höst är det nystart - många av oss sockerberoende kommer att kasta sig in i en ny diet eller ett nytt träningsschema - för att återigen ta ett återfall inom några veckor. Tro mig - jag har gjort samma år efter år efter år.
 
Att vara sockerberoende är att känna sig tvingad att äta -fast vi inte vill. Vi vet att vi inte vill må sådär dåligt, att känna sig misslyckad och att bli sjuk - ändå kan vi inte låta bli.
 
Som beroendeterapeut är jag van att ta fram matplaner - som är nr 1 verktyg för oss beroende. Jag utformar det efter ditt mål, ditt behov av näring och anpassar det efter hur du optimalt vill äta. Allt för att det skall vara så smidigt som möjligt att implementera. Det anger hur mycket och när du skall äta, och du får verktyg att kartlägga vad som triggar ditt sug.
 
Jag tar 1495 för ett kostschema och vill du komplettera med personlig coaching kostar det 650 per tillfälle - allt för att du skall få en så bra stöttning som möjligt. Det går såklart att ha coaching utan matplan också.
 
Är du intresserad så maila LCHFingenjoren@outlook.com
 
KÖSS
 
 
6